Over ons - Bedrijfsinfo

Autobedrijf Auto Valk is al meer dan 50 jaar u "onafhankelijke" Auto Dealer.

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe of gebruikte auto, ook hebben wij een breed aanbod aan jonge campers, wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Persoonlijke benadering, onafhankelijk en persoonlijk advies blijft bij ons de kern. Onze klanten komen bij ons omdat ze weten en ook in de praktijk ervaren dat wij hun wensen als uitgangspunt nemen.
Wij beschikken over een showroom van 1100m2 en beschikken over een zeer goed geoutilleerde werkplaats van 480 m2

En omdat wij onze dienstverlening continu willen blijven verbeteren, hebben wij ons aangesloten bij BOSCH CAR SERVICE, zo kunnen we u nog beter van dienst zijn. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke formule in Nederland. Alle automerken zijn bij ons welkom voor APK-Keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontrole. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed maar ook nog eens verassend betaalbaar.
Ook leaserijders zijn bij ons welkom, wij repareren voor bijna elke leasemaatschappij.

Auto Valk is een bedrijf dat continue werkt aan het verbeteren van onze dienstverlening. Wij meten dan ook als eerste onafhankelijke autobedrijf online uw ervaringen, u bepaald hoe goed wij het doen door uw mening en score te geven. Van die kennis leren wij zodat onze dienstverlening voor u nog beter wordt.

Auto Valk in zo'n bedrijf waar je terecht kunt voor een breed pakket aan product- en dienstverlening op het gebied van Mobiliteit zoals; Leasing, Telecom, Auto accessoires, Verzekering en Financiering.

Auto Valk Bedrijfspand

Twitter

Volg ons op Twitter
Tweets van @ValkCamperdream