Bosch Bis Service

                                              
Bosch Bis Service
is een serviceformule voor onafhankelijke autobedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Bis Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.  Ook belangrijk is de kennis en ervaring die wij al meer dan 30 jaar hebben van alle automerken, dit in tegenstelling tot de merkdealer.

Meer kennisvoordelen

Wij zijn volledig zelfstandig en hebben geen (financiele) verplichtingen, maar profiteren wel voor de volle 100% van het BOSCH INJECTION SYSTEM opleidingsprogramma, zo blijven wij altijd up-to-date op het gebied van zowel benzine- als dieselinjectiesystemen, kennnis die tot nu toe alleen voor merkgarages was weggelegd.

Meer voordelen met Bosch Diagnostics

Wij werken met diagnoseapparatuur van Bosch , waardoor efficiënter kunt werken als het gaat om foutopsporing, reparatie en service met diagnosetechniek van Bosch. 

ESI[tronic]

Zonder de juiste software is goed onderhoud onmogelijk. ESI[tronic] is een compleet software pakket van BOSCH dat altijd up to date is! Dit maakt effectief en adequaat storing zoeken, reparatie en onderhoud mogelijk.

Kwaliteitsonderdelen van eerste montage kwaliteit

Via Bosch Injection Systems hebben wij direct toegang, via een partner-grossier, tot het complete aanbod van Bosch-onderdelen. Dit gegarandeerd een snelle levering en kwaliteit!

Kortom bij AUTOVALK krijgt u alle parate technische kennis tegen een gunstige prijs! Wij opereren geheel zelfstandig, waardoor we geen hoge kosten moeten afdragen aan een franchise formule. Hierdoor kunnen we goedkoper en net zo effectief werken als met de BOSCH CAR SERVICE formule, zonder afbreuk te doen aan de kennis en kwaliteit van onze werkplaats.

Twitter

Volg ons op Twitter
Tweets van @ValkCamperdream