Reparatie & Onderhoud

Het SERVICECENTRUM is een afdeling waar Autovalk Nijverdal trots op is. En terecht. Want door het multi merkenbeleid dat Auto Valk voert, heeft zij haar werkplaats uitgerust met alle apparatuur die nodig is om de kwaliteit van de verschillende merken te kunnen waarborgen.

Officiële onderdelen
Autovalk heeft bekwame automonteurs in dienst die de verschillende auto's goed kunnen repareren en onderhouden. Onderhoud op de auto's vindt plaats volgens het schema van het desbetreffende merk. Een van de manieren om de technische kwaliteit van de auto op orde te houden.

Flexibel
De werkplaats van Auto Valk Nijverdal verricht alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden. Sterk punt is de flexibiliteit van de werkplaats. Autvalk probeert klant nog altijd koning te laten zijn. De werkplaats biedt ruimte aan 7 vaste werkplekken en daarbij nog ruimte voor kleine reparaties.

Bosch Bis Service is een ondersteuning voor onafhankelijke autobedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Bis Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.  Ook belangrijk is de kennis en ervaring die wij al meer dan 30 jaar hebben van alle automerken, dit in tegenstelling tot de merkdealer.

Campers en Caravans
Bij Autovalk/Camperdream kunt u ook terecht voor totaal onderhoud aan camper of caravan. Of het nu gaat om een periodieke autotechnische beurt (onderhoud is geconcentreerd op het technische gedeelte van de auto, motor en onderstel), een controlebeurt aan de opbouw en camper/caravan gedeelte, of een complete onderhoudsbeurt met vochtmeting, waarbij we de gehele camper/caravan van onderhoud voorzien, dan bent u bij Autovalk/Camperdream aan het juiste adres.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van de werkplaats of een afspraak maken, belt u dan telefoonnummer: 0548 612487.

Bent u nieuwsgierig geworden, wij zien u graag komen met uw auto

Twitter

Volg ons op Twitter
Tweets van @ValkCamperdream